Parking Kavadarci

Дневна паркинг карта

Почитувани корисници, Од 1 Мај 2023 година ЈП ПАРКИНГ Кавадарци услугата ДНЕВНА ПАРКИНГ КАРТА ја овозможи да ја купите преку sms порака во облик 𝗗𝗞  регистрација (пр. 𝗗𝗞 𝗞𝗔𝟬𝟬𝟬𝟬𝗔𝗔) по цена од 300 денари. Истата е со важност од 24 часа, и важи за сите подзони низ градот, освен на резидентните паркинг места, хуманитарниот и …

Дневна паркинг карта Read More »

Мобилна апликација за паркирање

Почитувани корисници, Ве известуваме дека Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ“ ја пушти во употреба мобилна апликација со која услугата за паркирање станува достапна и на мобилните телефони и го олеснува паркирањето. Оваа верзија на апликацијата нуди безбедна активна геолокација за прецизна одредба на паркинг зоната и автоматско генерирање и праќање на пораки за …

Мобилна апликација за паркирање Read More »

Посета на учениците од СОУ “Добри Даскалов” Кавадарци

Денес во посета на “ЈП ПАРКИНГ” Кавадарци беа учениците од II-6 година, образовен профил – екомонски смер од СОУ “Добри Даскалов” Кавадарци со нивниот професор Жанета Делова. На учениците детално им беше презентирана работата на ова претпријатие од вработените во истото и им одговараа на нивните поставени прашања поврзани со нивните наставни содржини по предметот …

Посета на учениците од СОУ “Добри Даскалов” Кавадарци Read More »

Воведување на нова зона за паркирање Б7

Почитувани, Се известуваат корисниците на паркинг услугите на ЈП ПАРКИНГ Кавадарци дека од ден 15.12.2022 година (четврток) започна  со функционирање нова паркинг зона во градот – Зона Б7 на ул.Блажо Алексов. Апелираме до корисниците да се придржуваaт на прописите на правилно паркирање и да вршат соодветна наплата за паркинг, за да се избегнат непријатни ситуации. …

Воведување на нова зона за паркирање Б7 Read More »

Известувањa

Известување за начинот на користење на услугите на ЈП ПАРКИНГ Кавадарци Известување за продолжување на повластена станарска паркинг карта Известување за почеток на зонско паркирање

Завршни сметки ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ

Завршна сметка ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ 2022 година. Завршна сметка ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ 2021 година. Завршна сметка ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ 2020 година. Завршна сметка ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ 2019 година. Завршна сметка ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ 2018 година.