Воведување на нова зона за паркирање Б7

Почитувани,
Се известуваат корисниците на паркинг услугите на ЈП ПАРКИНГ Кавадарци дека од ден 15.12.2022 година (четврток) започна  со функционирање нова паркинг зона во градот – Зона Б7 на ул.Блажо Алексов.
Апелираме до корисниците да се придржуваaт на прописите на правилно паркирање и да вршат соодветна наплата за паркинг, за да се избегнат непријатни ситуации.
Со почит,
ЈП ПАРКИНГ Кавадарци