Month: м.г

Мобилна апликација за паркирање

Почитувани корисници, Ве известуваме дека Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ“ ја пушти во употреба мобилна апликација со која услугата за паркирање станува достапна и на мобилните телефони и го олеснува паркирањето. Оваа верзија на апликацијата нуди безбедна активна геолокација за прецизна одредба на паркинг зоната и автоматско генерирање и праќање на пораки за …

Мобилна апликација за паркирање Read More »