Информатор

Мобилна апликација за паркирање

Почитувани корисници, Ве известуваме дека Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ“ ја пушти во употреба мобилна апликација со која услугата за паркирање станува достапна и на мобилните телефони и го олеснува паркирањето. Оваа верзија на апликацијата нуди безбедна активна геолокација за прецизна одредба на паркинг зоната и автоматско генерирање и праќање на пораки за …

Мобилна апликација за паркирање Read More »

Посета на учениците од СОУ “Добри Даскалов” Кавадарци

Денес во посета на “ЈП ПАРКИНГ” Кавадарци беа учениците од II-6 година, образовен профил – екомонски смер од СОУ “Добри Даскалов” Кавадарци со нивниот професор Жанета Делова. На учениците детално им беше презентирана работата на ова претпријатие од вработените во истото и им одговараа на нивните поставени прашања поврзани со нивните наставни содржини по предметот …

Посета на учениците од СОУ “Добри Даскалов” Кавадарци Read More »

Воведување на нова зона за паркирање Б7

Почитувани, Се известуваат корисниците на паркинг услугите на ЈП ПАРКИНГ Кавадарци дека од ден 15.12.2022 година (четврток) започна  со функционирање нова паркинг зона во градот – Зона Б7 на ул.Блажо Алексов. Апелираме до корисниците да се придржуваaт на прописите на правилно паркирање и да вршат соодветна наплата за паркинг, за да се избегнат непријатни ситуации. …

Воведување на нова зона за паркирање Б7 Read More »

Известувањa

Известување за начинот на користење на услугите на ЈП ПАРКИНГ Кавадарци Известување за продолжување на повластена станарска паркинг карта Известување за почеток на зонско паркирање

Завршни сметки ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ

Завршна сметка ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ 2022 година. Завршна сметка ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ 2021 година. Завршна сметка ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ 2020 година. Завршна сметка ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ 2019 година. Завршна сметка ЈП ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ 2018 година.

Цени и услуги за непрописно паркирани и хаварисани возила

Подигнување и пренос на возило од депо Пајак по налог на овластено лице – 1.500,00 ден. Подигнување на возило од зелена површина, по налог на комунален инспектор и пренос на возило – 1.500,00 ден. Поставување/отстранување на маханичко средство – лисици за блокирање на возило – 1.000,00 ден. (во случај на поставување/отстранување покрај износот од 1000 …

Цени и услуги за непрописно паркирани и хаварисани возила Read More »