Мобилна апликација за паркирање

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „ПАРКИНГ КАВАДАРЦИ“ ја пушти во употреба мобилна апликација со која услугата за паркирање станува достапна и на мобилните телефони и го олеснува паркирањето. Оваа верзија на апликацијата нуди безбедна активна геолокација за прецизна одредба на паркинг зоната и автоматско генерирање и праќање на пораки за одбраната регистарска таблица.

Мобилната апликација е достапна на App Store и Play Store на следните линкови:
App Store – https://apps.apple.com/sk/app/mparking-%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B3/id1635344902
Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codex.mparking&hl=mk&gl=US

Со почит,
ЈП ПАРКИНГ Кавадарци