Month: м.г

Дневна паркинг карта

Почитувани корисници, Од 1 Мај 2023 година ЈП ПАРКИНГ Кавадарци услугата ДНЕВНА ПАРКИНГ КАРТА ја овозможи да ја купите преку sms порака во облик 𝗗𝗞  регистрација (пр. 𝗗𝗞 𝗞𝗔𝟬𝟬𝟬𝟬𝗔𝗔) по цена од 300 денари. Истата е со важност од 24 часа, и важи за сите подзони низ градот, освен на резидентните паркинг места, хуманитарниот и …

Дневна паркинг карта Read More »